French Style Beauty

Iubesc Parisul, stiati asta, iar in momentul cand am auzit povestea blush-ului Bourjois, atat de legata de atmosfera din teatrele pariziene, am fost pur si simplu cucerita! Actorii si actritele de pe scenele teatrelor din Paris, de la mijlocul secolului 19 au fost primii care au folosit fardurile Bourjois! Iar formula unica de realizare a acestor blush-uri s-a pastrat pana astazi! Va imaginati? Deschid cutiuta micuta si cocheta si ma gandesc ca, acum mai bine de 150 de ani, poate o actrita facea acelasi gest in culisele unui teatru din Paris, chiar inainte de a urca pe scena. Mi se pare fascinant!

Mie imi place blush-ul de la Bourjois din mai multe motive. Textura sa compacta, usor sidefata se aplica atat de frumos pe piele, incat este greu sa nu devina un obiect al dorintei oricarei femei. Are si acea oglinda micuta, asa ca puteti oricand sa-l scoateti din poseta si sa-l folositi daca vreti sa aratati mai proaspete. Am apreciat si parfumul discret al acestui fard, dar si faptul ca rezista foarte bine pe obraz. Puteti sa va bazati pe el!

Consider ca pentru unele tipuri de machiaje un strop de blush este absolut indispensabil. La fel, dupa o noapte in care nu ne-am odihnit si a doua zi trebuie sa avem un look fresh sau chiar acum, cand iesim din iarna si nu prea ne-a vazut soarele.

Blush-urile Bourjois se gasesc intr-o multime de nuante asa ca aveti de unde alege ce vi se potriveste cel mai bine. Ajuta foarte mult si faptul ca ambalajul chic este chiar de culoarea fardului pe care-l contine!

Dintre toate blush-urile Bourjois care este nuanta voastra preferata?

KV Bourjois

2016 Fraicheur de rose_42

2016 Fraicheur de rose _42 open