Mother & daughter moment

8 martie a devenit una dintre cele mai frumoase zile din viata mea de cand o am pe Ilona. Mai ales ca nu pierde nicio ocazie sa-mi arate si sa-mi spuna ca ea are cea mai buna mama din lume. Sentimentele pe care le simt in astfel de momente sunt greu de descris. Si tot ce pot sa va spun este ca ma bucur enorm ca am o fiica, asa cum e Ilona.

Mai ales, ca e atat de haioasa (mi-a dat felicitarea de Ziua Mamei cu cateva zile inainte de 8 martie pentru ca ea nu mai avea rabdare), are spirit de observatie (cand mi-a propus sa mergem amandoua la Bonpoint sa-mi aleaga ea haine, era absolut convinsa ca pot purta lejer haine din linia Teenagers; si a avut dreptate) si stie exact ce vrea. Si ma surprinde in continuu.

De 8 martie, a pus la cale cu Nicolai  sa facem un clip impreuna si, ca sa il convinga, i-a enumerat motivele pe degetele: 1. pentru ca mereu, de Ziua Mamei, ne petrecem timpul impreuna asa cum decide ea; 2. pentru ca vrea sa-mi cumpere o pereche de tenisi si ei un ursulet; 3. pentru ca e primul film al nostru, doar noi doua (Ilona vrea sa se faca actrita). Evident, Nicolai a intrat in jocul ei. Cat de mult mi-a placut surpriza Ilonei, vedeti in clipul de mai jos.

Desi misiunea mea la Bonpoint era ca eu sa ii aleg Ilonei rochiile pe care cred eu ca i se potrivesc, evident ca nu am putut sa nu ma interesez si de colectia de primavara/vara 2015, care, by the way, e absolut superba.  Cat am cautat printre umerase, am avut impresia unei calatorii pe tot globul. Si asta pentru ca hainele au detalii folclorice, etnice, pe care nu ai cum sa nu le remarci. Nuante delicate, pete de culoare neon, broderii inconfundabile, liberty prints..toate la un loc reflecta un adevarat  savoir-faire, care caracterizeaza brand-ul.  Fiecare linie, fie ca e vorba de Quaker, Pop, Dreamy Garden, New Mexico sau Lamu, include haine pe care nu doar copii le vor iubi, ci ti-ar placea sa dai timpul inapoi sa le poti purta chiar tu.

Si, cel mai important, odata ce le treci pragul celor de la Bonpoint, stii sigur ca aici gasesti tot ce cauti. I-am ales Ilonei sa poarte fusta si topul  roz cu aplicatii aurii din linia Pop cu cardiganul negru din linia New Mexique, rochia cu print roz din linia Pop cu acelasi cardigan negru, pantofii Silver Bareta (linia Pop)  si pantofii Kitty (linia Lamu).

Pana ca Ilona sa se decida ce vrea sa port, eu am incercat tricoul galben cu jeansii din linia Quaker si  Sneakers Golden Goose-linie special creata pentru Bon Point. Apoi, m-am conformat alegerilor Ilonei si m-am imbracat in rochia tema Lamu cu o geaca din piele din colectia permanenta. Iar la final, nu ne-am putut abtine sa nu ne imbracam la fel, in rochia cu buline roz din linia Pop

 PS: It’s not easy and it’s rarely glamourous, but being a mom is beautiful.

Imagine & montaj – Marius Nedelcu