Parfumul meu, creat de mine: Call Me MonA

Unele zile sunt cu adevarat minunate. Asa a fost ziua in care mi-am creat propriul parfum. Da, da, mes cheries, ati citit bine: pentru o zi am fost parfumier la invitatia prietenilor de la Beautik Haute Parfumerie si Molinard.

Fiindca stiu ca sunteti curioase ce am pus in esenta pe care mi-am pus semnatura, va dau mai jos detalii. 🙂

image1

Pentru notele de baza, am folosit piele si cedru, pentru notele de mijloc – flori de portocali, iar pentru notele de varf – para si feriga. Mixul de esente a iesit cel putin interesant, mi-au spus persoanele care au mirosit parfumul creat de mine.

I-am pus numele Call Me MonA (MonA are o poveste foarte faina si se leaga de inceputurile relatiei mele cu Nicolai. Dupa prima intalnire, iubitul meu mi-a trimis un SMS, in care mi-a scris doar atat: Mon A… (A de la Amour 🙂 ). Ne-a ramas de atunci acest cuvant frumos de alint. Si pentru ca MonA este parte din dragostea noastra, am decis ca parfumul sa poarte acest nume.

1

Workshopul L’Atelier des parfums la care am participat este primul atelier dintr-o serie de evenimente ce vor fi lansate in septembrie 2016 pentru toti iubitorii de parfumuri –  Molinard L’Atelier des parfums, creat Beautik Haute Parfumerie. In cadrul atelierului, un expert Creation Molinard va va ajuta sa compuneti propria simfonie olfactiva pornind de la note de baza si adaugand aromele preferate. Va fi, va spun sincer, o experienta a simturilor cu adevarat extraordinara.

4 3 2