A doua piele

Multe dintre voi mi-au scris sa ma intrebe cum se poarta pielea. Multe mi-ati marturisit ca in afara de jachete din piele si accesorii (incaltaminte, genti sau manusi), va vine destul de greu sa abordati acest material in outfit-urile de zi cu zi. E adevarat ca e un material mai delicat, pe care trebuie sa aveti grija cu ce il combinati, dar nu e nici pe departe atat de greu precum pare. O rochie, o fusta, de ce nu, o salopeta sau un trenci, veti vedea ca orice item din piele ati alege va deveni imediat piesa de rezistenta a tinutei.

DSC_0400-Edit

Eu am ales astazi o pereche de pantaloni evazati din piele de care m-am indrgaostit din prima clipa in care i-am vazut. Avantajul acestui material e ca poate fi combinat cu multe tipuri de texturi. De data asta am mers pe un pulover gri, calduros, care contrasteaza cu, dar si echilibreaza rigurozitatea taieturilor pe care le au pantalonii. Am evitat incaltamintea din piele – geanta e suficienta – si am mers pe o pereche de pantofi sport, care nu au doar avantajul de a fi comozi, ci aduc si o pata de joaca in sobietatea tinutei data de alaturarea de negru si gri.

DSC_0302-Edit

Deja pare mai usor cu pielea, nu credeti, les filles? Va invit si incurajez sa incercati si item-uri din acest material care par mai greu de abordat si o sa vedeti cum, in foarte putin timp, pielea va deveni ca o a doua piele, prietenul vostru de nadejde.

DSC_0304-Edit

DSC_0339-Edit

DSC_0397-Edit

DSC_0363

DSC_0403-Edit

DSC_0352-Edit

DSC_0328

DSC_0355-Edit

DSC_0343-Edit

DSC_0400-Edit

DSC_0369-Edit

DSC_0310

DSC_0338-Edit

DSC_0370-Edit

DSC_0385-Edit

Pulover: COS
Pantaloni din piele: Maria Lucia Hohan
Pantofi sport: Adidas Originals Pharrell Williams X Todd James
Geanta: Celine
Ochelari de soare: Dita Eyewear
Foto: Aurelien Violet @chicisthenewpunk
Prelucrare imagini: Lasc Media

0 replies on “A doua piele”