A match made in Heaven

O poveste de dragoste condimentata cu scene fierbinti de amor, comportament indecent (zic unii), cadouri opulente si marturisiri incendiare. Pe scurt, 50 Shades of Grey. Mai mult ca sigur, jocurile erotice dintre cei doi protagonisti vor face deliciul celor prezenti in sala, la cinema. Daca sunteti insa pasionati de design, ochii va vor ramane lipiti – nu, nu de trupurile incolacite (putina rabdare!), ci de decorul casei lui Grey, in care se desfasoara mare parte din actiune (si daca nu va sta mintea de la inceput la piesele de mobilier, puteti foarte bine sa mai mergeti să vedeti filmul o data). Tapiteriile somptuoase, corpurile de iluminat, tesaturile pretioase pe care mai ca as fi tentata sa le ating (fiecare cu obsesiile lui!) fac parte din colectia Guilty Pleasures, semnata de brand-ul Koket. Pietrele rare, cristalele in nuante neobisnuite, cele mai fine metale, pene exotice si materialele senzuale stau la baza acestei colectii, pe care o descoperim acum si pe marile ecrane.

Janet Morais, fondatoarea brand-ului, mi-a povestit ca a fost magulita de solicitarea producatorilor. „Cand designer-ul de platou m-a contactat la birou, incantarea a fost reciproca-ea in ceea ce priveste colectia, iar eu, la gandul ca voi avea piese create de mine in film. Nu ma gandeam decat ca 50 Shades of Grey si Koket sunt combinatia perfecta. Evident ca mi-au placut toate piesele pe care le-au ales, dar daca as mai fi putut adauga ceva pe lista lor, cu siguranta as fi optat pentru candelabrul The Eternity III, un model superb din cristal negru si alama slefuita, si scaunul Drapesse.

50 Shades of Grey e o demonstratie de erotism la nivel vizual. Si daca nu ma credeti pe cuvant, scroll down.

1
Consola Burlesque
2s
Oglinda Addicta, consola Obssedia si aplice Flora
3
Candelabru Eternity, scaun Chandra si masa Exotica
4
Candelabru Gia coboara din tavan ca un buchet de 33 de flori de lys
5
Oglinda Guilt, consola Orchidea si taburet Mandy
6
Candelabru Vivre, Dining Table Allure si scaun Enchanted
7
Armoire Mademoiselle
8
Masuta de cafea Ivy, candelabru Hypnotic, taburete Tresor, scaune Delice
 Janet Morais
Janet Morais
In 2010, Janet Morais lansa Koket, un brand de design interior, care avea sa se bucure de un succes rasunator intr-un timp record. Liniile sinuoase, design-ul provocator si totodata dramatic transforma creatiile ei in adevarate piese statement, concepute sa aiba propria lor personalitate. Koket evoca putere, pofta de viata, si are un motto pe masura, Love Happens.

 

P.S: Eu si Sasha Masart suntem prietene de zece ani. Ne-am cunoscut in Paris, am avut un soi de chimie rara si inca de la prima noastra interactiune, ne-am lansat in povesti interminabile. Si de atunci pastram constant legatura si ne lansam intr-un dialog constructiv, asa cum il numeste Sasha, ori de cate ori avem ocazia. Avem in comun pasiunea pentru arta, design si moda, cu o mica diferenta. Spre deosebire de mine, Sasha e o artista in adevaratul sens al cuvantului. A studiat arta la Bucuresti (accentul ei romanesc inca ma mai amuza), a lucrat pentru Christian Dior si Eric Tibusch, si a semnat articole in Marie Claire Japonia. Iar de azi inainte, este guest writer pe blog-ul meu si promite sa ne tina la curent cu noutatile din arta si design.
0 replies on “A match made in Heaven”