Alegeri personale

In urma cu putin timp, am facut fotografii pentru rubrica Repere de stil din numarul de august al revistei The ONE (si abia astept sa vedeti articolul). Mai apoi, in timpul interviului, fostul redactor-sef al publicatiei, Alina Aliman m-a intrebat cum mi-as descrie stilul personal. Asa cum i-am marturisit si ei, stilul meu este unul relaxat, a la francaise.

IMG_5268-Edit

In plus, dintotdeauna, mi-a placut sa mixez piesele vestimentare ultra-feminine cu detaliile masculine. Iar shooting-ul pe care il vedeti azi pe blog, face dovada ca sunt constanta si urmez o directie clara. Mi-a placut mult rochia de la Portobello-alegere justificata de guler si de nuanta puternica de albastru marin. Cureaua din talie joaca din nou un rol important in tinuta mea (v-ati convins deja, cred ca e unul dintre artificiile mele de stil preferate). Iar touch-ul masculin l-am obtinut adaugand outfit-ului un sacou negru de la Massimo Dutti..

IMG_5248-Edit

Totusi, cred ca indiferent de preferinte stilistice, cel mai important este sa fii tu insati! Autencitatea e cuvantul care ar trebuie sa ne rasune puternic in urechi ori de cate ori suntem la shopping. 🙂

IMG_5115-Edit

IMG_5198-Edit

IMG_5247-Edit

IMG_5245-Edit

IMG_5225-Edit

IMG_5208-Edit

IMG_5092-Edit-Edit

IMG_5167-Edit-2

Rochie: Portobello
Sacou: Massimo Dutti
Balerini: H & M
Curea: Zara
Photo: Csilla Szasz

0 replies on “Alegeri personale”