Amintirea unei rochii cu buline

Mes cheries, stiti ca va spuneam ca abia astept urmatoarea vacanta. Ei bine, nu mai e mult pana la zilele libere pe care ni le-am luat de Paste – si pe care abia astept sa le petrecem intr-unul dintre cele mai frumoase locuri pentru noi 🙂 –, iar nerabdarea mea se citeste, printre randuri, chiar si outfitul pe care vi-l propun astazi.

Primavara este anotimpul meu preferat si perioada in care imi place cel mai mult sa calatoresc. Rochia de astazi poate fi o varianta pentru zilele de vacanta ce urmeaza.

monica tand (13)

Nu e prima data cand va recomand tinutele in duo-ul celebru alb-negru. O abordare mai french chic de atat nici ca se putea, nu-i asa? Dar rochia de astazi e mai speciala decat atat. Rochia de astazi imi aminteste de copilarie si de zilele dinainte de Paste, cand mama imi cumpara mereu o rochie noua.

monica tand (1)

Cumva, cele mai pregnante amintiri sunt cele in care port rochii cu buline si pantofi negri din lac, obligatoriu cu bareta la glezna. Tinuta pe care o port mi-a adus zambetul pe buze si mi-a amintit de mama. Iar intamplarea face ca, ajunsa acasa dupa sedinta foto, am gasit-o pe mama. Venise la Bucuresti ca sa ne faca o surpriza. 🙂

Rochie: Moschino
Babies: H & M
Cercei: Meli Melo
Geanta: Celine
Foto: Ionut Aldea

0 replies on “Amintirea unei rochii cu buline”