Animal print

Mes cheries, ma stiti deja bine: stilul meu e french chic, dar, uneori, cand simt nevoia sa inveselesc o zi mohorata, port cu placere si piese care nu se inscriu in look-ul cu care v-am obisnuit. In aceasta categorie intra tinutele care pun in prim-plan piese cu animal print.

Monica Tand

Poate va intrebati cum a aparut animal print-ul in moda? Cand europenii au inceput colonizarea Asiei si a Africii, in secolul 18, s-au intors acasa si cu piei de leoparzi, tigri, zebre. Acele modele exotice au fost transpuse in scurt timp pe materiale (pentru cei uber-rich, desigur) si au fost imediat admirate si iubite. Doua secole mai tarziu, frumuseti iconice ca Lauren Bacall sau Marilyn Monroe au adus animal print-ul in lumina reflectoarelor si in atentia tuturor designerilor.

_MG_5700

Animal print-ul, ca si non-culorile, nu se demodeaza niciodata. Animal print-ul nu tine cont de sezon, este la fel de apreciat si iarna, dar si vara, si, in plus, poate fi purtat in aproape orice combinatie.

Eu am ales sa mixez in aceasta tinuta haina animal print cu o fusta plisata. Combinatia nu e nici foarte cuminte, dar nici foarte indrazneata. Fiindca, atunci cand e vorba de animal print, tocmai asta e ideea: sa ai masura.

Voi cu ce mixati animal print-ul, les filles?

Haina: Zara
Sweatshirt: &Other Stories
Fusta: Cos
Dres: Calzedonia
Derby: Cos
Geanta: Celine
Cecei & inel: H&M
Foto: Ionut Aldea

0 replies on “Animal print”