Atingere de catifea

Mes cheries, astazi am pentru voi o poveste fina, cea mai fina. O poveste despre catifea. Un material a carui istorie se pierde in timp, catifeaua provine – se presupune – dintr-un oras de pe Drumul Matasii, nimeni nu-i stie numele, si a fost prima data realizata in anul 2000 inainte de Hristos. De atunci, catifeaua a migrat din Orientul Mijlociu in toata lumea, iar in anii 1500 a ajuns si in Europa. Si bine ca a ajuns si la noi, caci altfel nu ma mai plimbam eu astazi in pantalonii mei preferati din catifea. 🙂
IMG_2545-Edit
Catifeaua, acest material nobil, a sedus multi oameni si a inspirat multi designeri. Unii au declinat-o preponderent in rochii si piese de seara, altii, mai curajosi, au transpus-o in roluri mai masculine. Catifeaua a ramas insa, de fiecare data, aceeasi: fina, eleganta, pretioasa.
monicatand (1)
Ma stiti, insa, mes cheries, ca incerc mereu sa dau o nota personala pieselor pe care aleg sa le port. Asa se explica tinuta mea de astazi: o maniera altfel de a purta elegantii pantaloni din catifea neagra – cea mai pretioasa dintre catifele –, in combinatie cu pantofi sport.
Voi aveti curajul sa purtati catifeaua in timpul zilei?

Pantaloni: Sandro
Camasa: H&M
Pantofi sport: Adidas Superstar
Ccercei: H&M
Geanta: Celine
Ochelarii: Thierry Lasry
Poze: Lasc Media

One reply on “Atingere de catifea”
  1. Superb totul! Imi place ca ai curajul sa combini elegantul cu sport, felicitari! Si eu fac tot asa, port tenisi in special, la majoritatea outfiturilor mele. Important e sa ne placa noua, sa ne simtim bine in ce ne imbracam sau incaltam, si sa fim deosebite ca aparitie, stil, etc. Si mie imi place tare catifeaua, e mai regala asa. Imi place outfitul?

Comments are closed.