Avantajul de a fi o printesa moderna

De cand ne-am intors din vacanta, Ilona are un nou joc preferat: jocul de-a printesa. Ce sa va spun, rolul i se potriveste manusa.
Dimineata, nu se mai prezinta la micul dejun in pijamale. Dimpotriva, isi face aparitia in tot felul de outfit-uri care l-ar surprinde chiar si pe un stilist cu experienta. Toata lumea trebuie sa tina spatele drept, sa zambeasca politicos, chiar daca nu ii convine ce i se spune, si pe cat posibil, sa nu lipseasca de la reuniunea noastra de familie, pe care o stabileste ea in prealabil.

IMG_3072-Edit

Si pentru ca toti am intrat in jocul ei, Ilona ne inspecteaza tinutele fiecareia dintre noi, inainte de a iesi in lume. Dar mai ales, e preocupata de cum se potrivesc hainele ei. Autodeclarandu-se o printesa, e de la sine inteles ca vrea sa combine o rochie roz bonbon cat mai fistichiu, nu asa cum ar purta orice fetita o rochie roz (am citat-o pe fiica-mea). Tenisi animal print, o geanta supradimensionata si o palarie de inspiratie masculina par sa fie alegerea acestei vineri. Pana saptamana viitoare, mai gaseste ea ceva cu care sa ne uimeasca.

IMG_3070-Edit

IMG_3050-Edit

IMG_3037-Edit

IMG_3031-Edit

IMG_3035-Edit

IMG_3079-Edit

Rochie: Bonpoint (Magazin Bonpoint)
Palarie: Zara Kids (Magazin Zara)
Adidasi: Zara Kids (Magazin Zara)
Cos: Bonpoint (Magazin Bonpoint)
Foto: Csilla Szasz

0 replies on “Avantajul de a fi o printesa moderna”