Black & white

Nu mi-a fost niciodata teama sa port culori, sa le combin in moduri neasteptate. Trec cu usurinta de la nuante pastelate la tonuri puternice, in functie de starea de spirit si de circumstante. Fac ce fac insa si ma intorc la marea mea pasiune pentru tinutele black&white.

IMG_4544

La prima vedere, pare imposibil sa dai gres cand iti faci aparitia imbracata intr-o tinuta pe aceasta tema. Sa imbini armonios alb cu negru nu necesita prea mult efort si nici prea multe cunostinte in domeniu, spun unii. Nu sunt tocmai de acord, sa stiti. Daca nu vrem sa aratam ca un mim sau o chelnerita in timpul programului (e o meserie decenta, pe care o respect, dar uniforma nu e deloc potrivita dupa inchidere), trebui sa fim atente la piesele cheie, la textura si la calitatea materialelor.

IMG_4546

Intrucat mix&match e principiul care sta la baza tuturor outfiturilor mele, azi, eu am ales sa port un pulovar de la Stefanel, o fusta de la H&M si o geanta Meli Melo.

Mai pe seara, cand caldura mai fi mai usor de tolerat, ma vad cu cativa prieteni pe terasa de la La Cantine de Nicolai. Abia astept sa ii revad. Si totodata abia astept sa imbrac din nou pulovarul acesta de care m-am indragostit la prima vedere. Simple luxury, if you know what i mean!

IMG_4523

IMG_4509..

IMG_4571

IMG_4500

IMG_4507

IMG_4515

IMG_4568

Pulover: Stefanel (Magazin Stefanel)
Fusta: H&M (Magazin H&M)
Balerini: H&M (Magazin H&M)
Geanta: Meli Melo (Magazin Meli Melo)
Foto: Csilla Szasz

0 replies on “Black & white”