Cadoul Vichy pentru luna decembrie

Mes cheries, pentru că este foarte important să-i oferim tenului nostru o experiență unică de îngrijire, în luna decembrie, vă puteți bucura  de cadoul Vichy oferit într-o minunată cutie cutie de colecție. La achiziția oricărei creme de îngrijire a tenului de la Vichy*, veți primi  și o soluție micelară  demachiantă Purete Thermal  de 100 ml.

În plus, Vichy a pregătit premii magice, ce vor fi oferite în urma participării la TOMBOLĂ: 3 x Experiențe Vichy la Spa pentru 2 persoane și 10 x Ritualuri ** Vichy de îngrijire a tenului pentru 2 persoane. Participarea la tombolă se face achiziționând o cremă de îngrijire a tenului de la Vichy și trimițând  un sms la numarul 0730240241*cu textul „MAGIA VICHY”.

Mai multe detalii despre această campanie găsiți în farmaciile care comercializează Vichy și pe site-ul www.vichy.ro.

*Produsele incluse in Campania de Craciun 2016 sunt:

Aqualia Thermal- Crema hidratanta cu Tehnologia Hidratare Dinamica (Ten normal-mixt/Ten uscat), Pret Reco 85.16 lei,

Idéalia- Crema cu efect de netezire si iluminare (Ten normal-mixt/Ten uscat), Pret Reco 109.15 lei,

Liftactiv Supreme – Crema de zi antirid si fermitate (Ten normal-mixt/Ten uscat), Pret Reco 119.03 lei,

Neovadiol Complex Substitutiv – Crema reactivatoare fundamentala pentru tenul matur (Ten normal-mixt/Ten uscat), Pret Reco 135.72 lei

** Premiul constă într-o rutină de îngrijire Vichy formată din Purete Thermal Demachiant Integral 3 în 1 (200 ml), Aqualia Thermal Serum (30 ml)  și fondul de ten Teint Ideal Fluid (30 ml).

sim-vichy_liftactiv-ro vichy-2016-christmas-animation-aqualia-box sim-vichy_neovadiol-ro vichy-2016-christmas-animation-neovadiol-box

0 replies on “Cadoul Vichy pentru luna decembrie”