Cand regulile seductiei se schimba

Nu stiu voi, dar au fost momente in viata mea cand am facut o fixatie pentru un parfum masculin. Nu neaparat pentru amprenta aromata care ramanea pe piele, dupa ce parfumul se evapora. Ci mai degraba pentru momentele pe care le evoca. Intr-un final, sfarseam prin a-l abandona pentru ca nu vorbea despre cine sunt, ci despre ce am trait.

Flacon MD CMJN
Gentlewoman, EDP 100 ml, Juliette Has a Gun, exclusiv la Beautik Haute Parfumerie

Prima data cand am testat Gentlewoman de la Juliette Has a Gun, un cocktail olfactiv cu note de esenta de neroli, absolu de flori de portocal, migdale si mosc, am avut impresia ca Romano Ricci, creatorul imi citise gandurile. Parfumul e extrem de feminin, frapand totodata prin latura sa masculina.

Mi-l imaginez a fi alegerea unei femei puternice, usor aroganta, care stie cand sa initieze jocul seductiei si cand sa se retraga, si care nu isi pune pericol feminitatea cand domina. O mana de fier intr-o manusa de catifea, mai exact.

Romano Ricci marturisea in seara lansarii parfumului in Romania ca prin Gentlewoman, a vrut sa sintezize latura dandy a femeii. „E moderna si e indrazneata, si ii invidiez libertatea, gustul si stilul”, spunea cu voce tare parfumierul. Si sincera sa fiu, are si de ce. Pentru ca acest tip de femeie, Gentlewoman chiar exista. Nu e doar o plasmuire a imaginatiei un barbat. O vedem adesea in jurul nostru. Si chiar daca scopul ei in viata nu este sa i se puna un inel pe deget, nu rezista in fata unei sarutari de maini.

romano ricci portrait

PS: To all the girls that say gentlemen don’t exist anymore: they do exist, but they are attracted to gentlewomen.

0 replies on “Cand regulile seductiei se schimba”