Ce am invatat

Intotdeauna la final de an imi place sa ma uit in urma, sa vad ce-am realizat, ce m-a bucurat, ce m-a facut sa rad si de ce mi-au dat lacrimile. E incredibil sentimentul pe care-l ai cand iti dai seama ca ai atatea lucruri pentru care sa fii recunoscatoare. In perioada asta, cand e atata aglomeratie, forfota, nebunie si toata lumea pare sa alerge in loc sa mearga, imi place sa iau o pauza si sa-mi acord cateva ore de introspectie. Incercati si voi.

DSC_0984-Edit

Eu fac, de obicei, un exercitiu simplu: incerc sa vad pentru ce lucruri sunt recunoscatoare si ce am invatat in anul respectiv. In 2015, de exemplu, ma simt extrem de fericita ca am o familie minunata, ca pot sa ma bucur in fiecare zi de Nicolai si sa-i vad crescand atat de frumos pe Iancu si Ilona. Ma bucur foarte tare ca, iata, la un an de cand am pus blogul pe picioare, am reusit sa strang alaturi de mine o comunitate atat de minunata – pentru asta va multumesc cat de sincer stiu. In termeni de moda, am invatat ca oricata experienta ai avea, nu te opresti niciodata din invatat. Tinuta de azi de exemplu, cu rochia 3/4 gri in centru, m-a invatat ca hainele iti pot bucura corpul la fel de tare ca o imbratisare si, daca stau bine sa ma gandesc, s-ar putea ca, mai departe de scopul practic si estetic al hainelor, asta sa fie urmatorul. Trebuie doar sa fie croite dupa sufletul tau si sa le accesorizezi cum o cer – rochia COS de azi „tipa” ca vrea cizmele maro de la Margiela si geanta Chanel, eu doar am ascultat-o. Am mai invatat ca detaliile conteaza, chiar daca ele se traduc prin faldurile asimetrice unei rochii gri sau un toc executat impecabil de designeri sau mesteri a caror identitate nici macar n-o stim.

DSC_1104-Edit

In 2015 am mai invatat sa ma bucur de lucrurile simple – suna a cliseu, stiu, dar a fost nevoie sa-mi amintesc de unde am plecat pentru a reusi. Putin jemenfiche-ism nu strica niciodata. La fel, nici relaxarea sau simplitatea. Sunt notiuni pe care le-am invatat in Franta, pe care, ulterior, le-am uitat cand m-am intors aici si pe care sunt foarte recunoscatoare ca le-am redescoperit in 2015.
Voi ce ati invatat in 2015 si pentru ce sunteti recunoscatoare, les filles?

DSC_0951-Edit

DSC_0957-Edit

DSC_1072-Edit

DSC_0966-Edit

DSC_1023-Edit

DSC_1029-Edit

DSC_1057-Edit

DSC_0964-Edit

DSC_0948-Edit

Rochie: COS
Cizme: Maison Margiela
Geanta: Chanel
Cercei: Chabaux
Ochelari: Thierry Lasry
Foto: Aurelien Violet (@chicisthenewpunk)
Prelucrare imagini: Lasc Media

0 replies on “Ce am invatat”