Cea mai frumoasa lumina

Parisul este clar orasul meu de suflet. Il iubesc in orice fel si sub orice forma, dar mi se pare incredibil de romantic cand este imbracat in lumina soarelui gata sa apuna. Golden hour, prima si ultima ora de lumina a soarelui, il invelesc in tonuri calde, ceea ce il transforma intr-un loc de care te indragostesti iremediabil. Acum ceva vreme l-am vizitat din nou. Am primit din partea unei agentii pariziene propunerea de a organiza o prezentare de moda si un shooting pentru un clien

asiatic. Au fost cateva zile aglomerate, fiind prima oara cand ma aflam “in spatele” podiumului de defilare. Am lucrat atat ca stilist pentru sedinta foto si prezentare, cat si ca producator al evenimentului, ceea ce a insemnat o alergatura continua, gasit locatii, selectat modele, stabilit make-up si hair, etc.  Cu toate astea, intr-o zi, mi-am rapit cateva minute din program pentru a-l admira invelit de cea mai frumoasa lumina a zilei. Eram pe acoperisul Galeriilor Lafayette, locul in care am si organizat prezentarea de moda, si timpul parca s-a oprit in loc pentru cateva momente. Panorama iti taia respiratia: Turnul Eiffel, Place de la Madeleine, Sacre Coeur… A fost un moment al meu!

Un amestesc de  calm, satisfactie profesionala, pentru ca intreg proiectul a iesit extraordinar si liniste interioara, toate savurate in Parisul inundat de o lumina calda.

Ora de aur este sursa de inspiratie si pentru noul parfum L’Occitane.  “Terre de Lumière” capturează lumina magică a apusului din Provence într-un parfum semnătură, ce pune bazele categoriei gurmand-aromatice, marcând un nou reper în industrie. Parfumul surprinde natura senzorială a regiunii franceze, frumusetea campurilor de lavanda si flori scaldate de lumina calda a apusului şi starea de bine resimţită atunci când aceasta îţi învăluie pielea și simțurile. “Terre de Lumière” reunește note gurmande și note aromate, acest contrast fiind esențial, oferindu-i parfumului mister și unicitate. În compoziția sa se regăsesc ingrediente naturale în procent de 50% și materii prime rare Orpurs: bergamotă, seminţe de ambrette, lavandă fină, ceară de albine și boabe de tonka. Mierea de lavandă, un alt ingredient reper pentru Provence, este cea care conferă nota de mijloc gurmandă, dulceagă, reconfortantă.

Concurs:

Vestea cea buna este ca parfumul poate fi al vostru! In perioada 7 – 12 Aprilie postati o fotografie cu un apus sau un rasarit de soare pe contul vostru personal de Instagram alaturi de hashtagurile #goldenhour #loccitane #goldenMonica. Pe 14 aprilie voi alege cele mai frumoase trei poze si voi anunta pe blog numele celor trei castigatori. Succes tuturor!:)

Regulamentul integral al concursului il gasiti aici.


UPDATE : Felicitari castigatorilor George Tecușan (@tecusangeorge) Loredana Parsan (@loredanaparsan) Raluca Mîrza (@ralu.mirza). Va rugam sa ne comunicati datele de contact pe adresa de email monica@monicatand.com.

 

0 replies on “Cea mai frumoasa lumina”