Cel mai bun motiv sa astept nerabdatoare toamna

Toate prietenele mee stiu ca sunt cel mai mare fan al colectiilor-capsula pe care H&M le face in colaborare cu marile case si designerii renumiti. Nu am ratat nicio colectie, nici cand locuiam la Paris, nici de cand am revenit in Romania, si mi-am cumparat din toate colectiile-capsula cel putin trei-patru piese pe care le ador.

Asa ca stirea care anunta o noua colaborare H&M este pentru mine un motiv foarte intemeiat sa astept cu nerabdare luna noiembrie, oricat de mult mi-ar placea mie vara. 🙂

Carol Lim, Anne Sofie Johansen, Humberto Leon

De data asta, numele ales de H&M este Kenzo, un brand care mie imi place mult. Jucaus, plin de viata si de culoare, brandul parizian este unul dintre cele mai vesele si fresh, mereu gata sa-ti dea un restart prin creatiile vibrante.

Carol Lim, Anne Sofie Johansen, Humberto Leon 2

Sunt tare curioasa ce piese vor rezulta din aceasta colaborare! Parca imi si imaginez cateva printuri specifice Kenzo integrate deja perfect in garderoba mea si in tinutele mele.

Creatiile – atat de femei, cat si de barbati – vor putea fi admirate din 3 noiembrie incolo. Atunci va fi inagurarea oficiala a colectiei, v-am zis ca deja nu mai pot de nerabdare, nu? 🙂

Voua cum vi se pare ideea acestei noi colaborari, mes cheries?

*Directorii de creatie Carol Lim si Humberto Leon isi vor pune amprenat, special pentru H&M, pe o colectie pentru femei si barbati, dar si o linie de accesorii. Colectia KENZO X H&M va fi disponibila incepand, din 3 noiembrie 2016, in peste 250 de magazine H&M selectionate din intreaga lume, precum si online.

https://www.youtube.com/watch?v=mY2scPRXVzg

 

0 replies on “Cel mai bun motiv sa astept nerabdatoare toamna”