Cui i-e frica de imprimeu?

Mes cheries, va e e frica de imprimeu? Mie – nu. Ba chiar deloc. Cand stii sa porti corect piesele cu imprimeuri complexe (vegetale, cum sunt pantalonii pe care ii port astazi, dar si geometrice sau florale), e clar ca ti-ai insusit una dintre cele mai bune reguli de stil: orice, dar cu masura.

monicaTand

Cea mai simpla varianta de a purta impreumeu este sa tii cont de regula 50-50 – jumatate uni, jumatate imprimeu. Desigur, daca esti stapana pe situatie si pe modul in care combini piesele, poti purta chiar si imprimeu floral la camasa cu imprimeu geometric la fusta (dar asta e o alta discutie). Revenind, daca respecti regula 50-50 – si esti atenta la cromatica – nu ai cum sa dai gres.

monica tand (1)

Ca de obicei, eu am ales sa fac lucruril altfel, si am combinat nu numai piese cu model diferit, ci si texturi diferite si, as putea spune, chiar stiluri diferite. Desigur ca puteam sa port pantalonii cu imprimeu in combinatie cu un top uni. Dar care ar mai fi fost farmecul daca respectam aceasta reteta atat de des intalnita?

Frica de imprimeu trece daca incerci sa iti insusesti regula de baza despre care vorbeam mai sus. Cu timpul, iti va fi foarte natural sa combini piesele cu imprimeu de asa maniera incat sa nu apari pe strada ca un clovn. Stilul, les filles, il ai, dar il mai si inveti.

Camasa: Zara
Pantaloni: Zara
Saboti: Zara
Geanta: Celine
Cercei: Meli Melo

Foto: Ionut Aldea

0 replies on “Cui i-e frica de imprimeu?”