Despre bun-simt. In moda si nu numai

Mes cheries, vremea mohorata imi face pofta de o vacanta linistita, cu multe carti pe noptiera si un ceai aromat, fara zahar. Cu oamenii dragi langa mine si cu cele mai frumoase zambete. Dar. Fiindca intotdeauna exista un dar, sunt, din nou, intr-o saptamana plina, cu multe intalniri si cu multe proiecte. Mai e mult pana la vacanta, asa ca am incercat sa inveselesc acest inceput de saptamana cu o tinuta pe care o iubesc.

MonicaTand1

Un look pe cat de simplu, pe atat de chic – rochie scurta si pantofi sport colorati –, tinuta de astazi este despre bun-simt. Bun-simt stilistic si nu numai.

Monica Tand (7)

Hainele pe care alegem sa le purtam vorbesc cel mai bine despre noi. Suntem ceea ce purtam, la fel cum suntem ceea ce mancam. Look-ul meu de astazi este, mai mult decat oricand, despre mine ca om. Simplu si sofisticat in acelasi timp, delicata si puternica, in semi-umbra, dar si in centrul atentiei. Bunul simt stilistic se invata si se exerseaza. Si, les filles, se apreciaza. Mai ales in aceste zile, cand nu il gasesti la orice colt de strada.

A la prochaine!

Rochie: Maria Marinescu
Pantofi sport: Adidas Superstar
Cercei: H&M
Geanta: Celine

Foto: Ionut Aldea

0 replies on “Despre bun-simt. In moda si nu numai”