Domnisoara, dar cu masura!

„Maman, ia uite ce pot sa fac cu fustita asta!” imi zice Ilona zilele trecute in showroom-ul H&M, cand incercam sa cautam un outfit care s-o multumeasca. Si, pana sa apuc sa ma dezmeticesc, o si vad cum incepe sa se invarta ca un titirez, fascinata nu numai de sunetul paietelor, ci si de modul cum lumina se reflecta in ele, facand-o sa semene cu un millefeuille adorabil. „Asta ramane!”, ma anunta cateva secunde mai tarziu, inca ametita de la invarteala, cu o siguranta de Anna Wintour ce m-a facut sa izbucnesc instantaneu in ras, adaugand imediat cu un zambet strengaresc: „Coup de foudre, maman!”

IMG_5780-Edit

La fel ca toate fetitele de varsta ei, e in perioada in care inmagazineaza tot ce vede si aude si incearca sa reproduca intocmai, asa ca si eu, si Nicolai avem foarte mare grija la cum ne purtam si ce spunem. Insa stiu foarte bine ca „nazurile” pe care le face cand vine vorba de haine le-a mostenit de la mine, asa ca nu pot decat sa ma amuz si sa o inteleg.

IMG_5754-Edit

Am fost uimita ca m-a lasat sa-i aleg puloverul – am o banuiala ca au convins-o detaliile portocalii –, insa cand vine vorba de pantofi nu mai incape loc de negociere (cu cine sa semene?). „Maman, trebuie unii sport, nu vreau sa fiu ATAT de domnisoara!”
Ilona, pur si simplu Ilona!

IMG_5800-Edit

IMG_5758-Edit

IMG_5769-Edit

IMG_5756-Edit

IMG_5835-2

IMG_5852-Edit

IMG_5816-Edit

Pulover: H&M Studio (Magazin H&M)
Fusta: H&M Studio (Magazin H&M)
Pantofi sport: Naturino (Magazin Naturino)
Foto: Lasc Media

0 replies on “Domnisoara, dar cu masura!”