ELEMENTE DE BAZA

Nu mi-au placut niciodata jumatatile de masura. Nici macar cand vine vorba de make-up. Tocmai de accea, primer-ul este nelipsit din beauty kit-ul meu. Si nu am doar unul, ci doua. Ambele de la MAC. Folosesc atat un primer pentru ten Natural Radiance, in nuanta Radiant Pink, care se potriveste perfect tonurilor de ten deschise, cat si un primer special pentru buze, Prep&Prime Lips, care face ca rujul sa isi mentina culoarea pe termen indelungat. Oricat de putin timp as avea la dispozitie sa petrec in fata oglinzii, nu renunt niciodata la aplicarea primer-ului. Ca sa fiu sincera, e un secret pe care l-am invatat de la un make-up artist celebru: un machiaj bine facut nu trebuie refacut. Tocmai de aceea, ai nevoie de primer-ul potrivit.

De ce imi place primer-ul pentru ten Natural Radiance de la MAC 

 

NaturalRadiance_72

 

Cu o formula gel usoara, matasoasa, usor de absorbit si  fara uleiuri, primer-ul pentru ten Natural Radiance de la MAC  asigura o baza perfecta de machiaj. Destinat aplicarii inainte de fond de ten, produsul uniformizeaza textura pielii si hidrateaza tenul, datorita ingredientelor pe baza de antioxidanti precum vitamina C si E. In plus, intrucat contine particule perlate, primer-ul reflecta luminozitate si prospetime tenului.

 

De ce imi place primer-ul pentru buze Prep&Prime Lips de la MAC

 

Prep+Prime_Lips_300re

 

Folosit inaintea aplicarii rujului, acesta hidrateaza, netezeste si minimizează aspectul liniilor fine ale buzelor. Pur si simplu, buzele devin perfecte.

 

b1.4.crp-re

Foto: Visual Artistry
Make up MAC by  Anca Serotencu

0 replies on “ELEMENTE DE BAZA”