Exercitu de stil/ Blue Mood

De-a lungul timpului, mi-am construit un stil vestimentar, bazat pe imbinarea elementelor feminine cu cele masculine, (si a caror alaturare sa nu implice eforturi prea mari). Mi s-a spus de mai multe ori, ca imi iese atat de bine acest look, cu aer relaxat pentru ca fac alegeri in mod natural, am ochiul format, si stiu de la bun inceput daca doua piese merg purtate in aceeasi combinatie sau nu. Ei bine, cred ca e vorba doar practica. Atata vreme cat exersezi constant si ai in vedere cateva linii precise, e mult mai simplu chiar decat in teorie.

IMG_0615-Edit

De exemplu, pantalonii fluizi din matase, cu croi masculin de la Ermanno Scervino pe care am ales sa ii port azi merg ideal cu o bluza pe corp, feminina de la Moschino. Si avand in vedere ca am optat pentru o pereche de pantaloni cu print floral, am fost atenta ca nuanta topului sa se regaseasca in printul acestora.

IMG_0625-Edit

Evitand pantofii cu toc si alegand o pereche de tenisi de la Bensimon, care sunt extrem de fashion si sunt foarte fun (s-ar fi potrivit si o pereche de loafers), mi-am atins obiectul de a nu-mi crea un outift, care sa denote ca ma iau prea in serios, ci care sa scoata in evidenta latura mea fun si ludica.

IMG_0596-Edit

IMG_0542-Edit

IMG_0655-Edit

IMG_0638-Edit

IMG_0540-Edit

IMG_0737

IMG_0618-Edit

IMG_0723-Edit

IMG_0579-Edit

Pulover: Moschino
Pantalon: Ermano Scervinno
Tenisi: Bensimon
Bratara: Promod
Ochelari: H&M
Geanta: Celine
Foto: Lasc Media

0 replies on “Exercitu de stil/ Blue Mood”