Facem primavara cu o floare. Sau mai multe

Iancu mi-a desenat zilele trecute un buchet de flori, zicandu-mi ca, desi Nicolai l-a dus la florarie, pur si simplu nu a gasit florile pe care voia sa mi le ofere, nu i-a placut nimic. Asa ca mon petit a luat situatia in maini asa cum s-a priceput. Adorabil, nu?

_MG_4302-Edit-Edit

M-am lasat inspirata, recunosc, pentru outfit-ul de azi de gestul lui. Am ales o fusta cu imprimeu floral si geometric si am incercat sa compun tinuta in jurul ei, ramanand in paleta sa cromatica. La mine s-a nimerit sa fie albastru si roz, dar se poate lucra cu orice culoare. Tot de la albastru am ajuns la jacheta din denim, la care nu renunt indiferent de anotimp – cred cu tarie ca denimul e unul dintre cele mai bune lucruri care au fost inventate in moda. Am adaugat un sweatshirt intr-un roz pastel pentru ca bomboanele fondante sunt nu doar o placere vinovata culinara, ci si una vestimentara. Despre lungimi, am mai vorbit, asa ca nu va spun iar de ce trebuie sa indrazniti sa purtati mai scurt decat zice gura lumii. Pantofii in aceeasi cromatica, bineinteles.

_MG_4095-Edit-Edit

La inceputul saptamanii va ziceam ca nu mai suport iarna si frigul. Eram total deznadajduita. Dar iata ca, doar cateva zile mai tarziu, cu o floare desenata de la Iancu, cu una imprimata pe o fusta, pare ca se face totusi primavara.

_MG_4292-Edit

_MG_4224-Edit

_MG_4297-Edit

_MG_4110-Edit

_MG_4157-Edit

_MG_4102-Edit

_MG_4199-Edit

_MG_4205-Edit

_MG_4082-Edit-Edit

_MG_4162-Edit

Jacheta din denim: Zara
Sweatshirt: Manoush
Fusta: Manoush
Colanti: Falke
Pantofi catifea: Zara
Geanta: Celine
Foto: Ionut Aldea
Editare imagini: Lasc Media

0 replies on “Facem primavara cu o floare. Sau mai multe”