Fascinatia parfumului

Ma fascineaza parfumurile si brandurile care scriu istorie in acest domeniu. E o lume atat de frumoasa aceasta a esentelor care nasc in noi atatea emotii, incat deseori ma surprind plutind in lumea olfactiva minunata, cautand povesti, descoperind esente.

Jean Patou SUBLIME with Carton

Jean Patou este unul dintre brandurile mele preferate de parfumuri – și, totodată, numele unui magazin preferat din Paris, de pe Rue Saint-Florentin nr. 9. Recunoscut pentru creațiile spectaculoase, Jean Patou ne-a lasat mostenire parfumuri cu istorii speciale, legate de anumite evenimente – JOY si parfumurile 1000 si SUBLIME sunt doar trei dintre ele.

patou

Creat in 1992, Sublime este interpretarea olfactiva a femeii de azi – inteligenta, radianta, feminina. Un parfum bogat, din categoria Ambre Floral, Sublime este un cocktail de portocale ce se imbină perfect cu notele de ylang ylang din Insulele Comoro. Notele calde de mijloc sunt cu esente de lacramioare, trandafir, iasomie si vetiver, lemn de santal si muschi de stejar. Senzualitatea Sublime se dezvolta subtil prin notele de baza de vanilie. Ador fiecare element in parte din aceasta incantatoare mireasma si cu atat mai mult iubesc esenta Jean Patou creata, cu migala, dupa atatea ore de teste ale parfumierului.

Mi-ar placea, mes cheries, sa testati aceasta mireasma si sa imi spuneti cum va place.

A la prochaine!

0 replies on “Fascinatia parfumului”