Felina urbana

Flacon-Cartier-La-Panthere-Eau-de-Parfum-Legere
Ochii si parfumul. Sunt arme de seductie care nu dau niciodata gres. Tocmai, de aceea, cand imi aleg parfumurile, le caut pe cele care au propria lor personalitate, care te atrag cu forta unui magnet.
La Panthere de la Cartier se inscrie intru totul descrierii de mai sus. Are o forta imensa, o opulenta care nu trece neobservata. Cu note de gardenie si mosc, e un parfum chypre pur si simplu intrigant incapsulat intr-o sticla bijuterie. Este esenta unei femei neimblanzite, extrem de provocatoare. Si un simbol al libertatii feminine.

la pantere
La Panthere Eau Legere, EDP 100 ml, Cartier, 439 lei
 Iar numele pe care il poarta creatia olfactiva aminteste de Jeanne Toussaint, muza si marea iubire a lui Louis Cartier.

Sincera sa fiu, credeam ca noua lansare a casei, La Panthere Eau Legere nu ma reprezinta. Totusi, atunci cand l-am pulverizat pe piele, mi-am dat seama ca tocmai descoperisem o esenta lejera, ideala pentru zile toride si vacante pe malul marii. E un melaj al acordurilor de gardenie, floare de tiara si mosc, care se topesc pe piele in cel mai rafinat mod.

PS: In anumite insule din Pacific, floarea de tiara e un limbaj codificat al seductiei. Daca o porti dupa urechea dreapta, transmiti ca esti disponibila, iar daca vrei sa ii tii la distanta pe admiratori, e musai sa o porti dupa urechea stanga.
0 replies on “Felina urbana”