Femei. Super Femei.

Mes cheries, astazi e ziua noastra. Astazi, mai mult ca ieri si ca maine, trebuie sa fiti cu zambetul pe buze si sa nu lasati nimic – si pe nimeni – sa va strice buna dispozitie, bucuria, fericirea. Sunt de acord cu cei care spun ca Femeia trebuie sarbatorita in fiecare zi, dar, in acelasi timp, stiu ca asta nu se intampla (aproape) niciodata. Asa ca vin si va spun sa luati tot ce-i mai bun din ziua asta, sa profitati din plin de orele astea de rasfat, de primavara, de viata; sa va bucurati de voi in primul rand. Pentru ca doar asa se vor bucura si cei din jurul vostru.

Daca imi doresc ceva de la Ilona, atunci imi doresc enorm sa fie bine cu ea. O vreau increzatoare si sigura pe ceea ce poate si ceea ce stie; incerc sa ii cultiv taria si puterea de a crede ca nimic nu ii poate sta in cale daca isi propune ceva; vreau de la ea siguranta de a nu pleca niciodata capul, de a fi bucuroasa cu alegerile pe care le face, fericita cu sine.

image2

Imi doresc de la fiica mea sa fie o femeie puternica. Sensibila, firava, gingasa, jucausa, prietenoasa, atasata de oameni si povesti – sa fie cum vrea ea. Dar, mai presus decat orice, sa fie puternica. Sa stie ca poate muta si muntii daca vrea. Si ca o va face. Si sa mai stie ca eu voi fi mereu aici, sa ii amintesc ceva ce uneori noi, cele mai mari, cam uitam: in fiecare femeie salasluieste o Super-Femeie cu puteri nebanuite.
Voi fi mereu langa ea, sa o sustin, asa cum si mama mea m-a sustinut mereu.

image3

La multi ani, mama!
La multi ani frumosi, Ilona, in avans, pentru cand ne vom sarbatori impreuna!
La multi ani Cali!

image4

La multi ani minunati, les files! Sa fiti niste Super-Femei si sa credeti mereu asta despre voi, chiar si dimineata devreme, inainte de primele tuse de machiaj.
A la prochaine!

0 replies on “Femei. Super Femei.”