Frumsetea sta in detalii

Eram mica atunci cand mama mi-a spus ca intotdeauna – dar intotdeauna –, inainte de a iesi din casa, trebuie sa ma uit de doua ori in oglinda, pentru a fi sigura ca totul e in regula. De la entita de par la ciorapii din dantela si de la gulerul camasii la luciul pantofilor din lac, totul trebuia sa fie excelent atunci cand ieseam la plimbare. Mi-am adus aminte de asta intr-o duminica la pranz, cand am surprins-o pe Ilona cum isi analiza tinuta in oglinda.

Mes cheries, frumusetea si stilul stau in detalii. Sunt atenta mereu la detalii si cred ca orice tinuta poate fi pusa si mai bine in valoare daca acordam o atentie deosebita detaliilor.

monica tand (2)

Asa cum am invatat de la mama – si asa cum fiica mea a invatat de la mine –, chiar si cele mai mici detalii, aparent neimportante, isi au rolul lor pe lume. O agrafa in par, un inel altfel, un mic artificiu la rochie, un ruj, un zambet – toate sunt detalii care conteaza, les filles.

monica tand (4)

Mi-ar placea ca, la scoala, copiii sa studieze, pe langa materiile clasice – Istorie, Matematica, Romana, Limbi Straine etc. –, si Atentia la detalii. I-ar ajuta sa devina niste adulti care tind spre perfectiune, iar asta nu suna rau deloc, nu?

Rochie: Brunello Cuccineli
Curea: H&M
Pantofi: Zara
Geanta: Celine
Cercei: H&M
Bratara: Promod

Foto: Lasc Media

0 replies on “Frumsetea sta in detalii”