Garderoba de toamna

Ori de cate ori se apropie ziua unui nou shooting care o are in centrul atentiei pe Ilona, ne sfatuim impreuna ce haine i-ar placea sa poarte. Mai precis, a devenit unul dintre jocurile noastre preferate sa ne gandim cum sa combinam piesele vestimentare intre ele, ce se potriveste si ce pare dintr-o cu totul si cu totul alta poveste.
De cand am inceput acest proiect, am remarcat ca Ilona, ca toate fetitele de altfel, e atrasa in primul rand de culori, si ca face alegeri pe baza senzatiei pe care i-o da un anumit material in contact cu pielea. De exemplu, atunci cand a ales rochia rosie de la Simonetta, floarea aplicata( un detaliu care atrage toate privirile), gulerul turtle neck si mansetele albe au impresionat-o, fara indoiala. Daca nu s-ar fi simtit insa confortabil in ea, ar fi renuntat sa o poarte. Doar e fiica mea, si va asigur ca nu e dispusa sa sacrifice propriul confort in numele esteticii.

IMG_5359-Edit

Din fericire, creatorii din spatele Simonetta, un brand italian a carui poveste incepe in 1950, au acumulat suficienta experienta pentru a se ridica la inaltimea celor mai pretentioase asteptari ale micilor clienti, si stiu cat de important este sa puna accent pe calitatea suprema. In plus, rochia pe care Ilona o poarta azi arata cat de creativi sunt acestia. Urmand o croiala clasica, in A si folosind un material neconventional, asa cum e neoprenul, o tesatura moderna in industria fashion, rezultatul este pur si simplu uluitor.

IMG_5368-Edit

Chiar daca rochia te duce cu gandul la anii 60, i-am sugerat Ilonei sa ii dam intregului outfit un aer mai rock si sa o combinam cu o pereche de ghete de la Naturino, din piele din vitel, care sunt extrem de comode si stylish, datorita fermoarelor laterale. Nu a stat prea mult pe ganduri pana sa le probeze, iar in timpul shooting-ului, mi-a repetat ranzand de cateva ori: Cand ai dreptate, ai dreptate.

IMG_5371

IMG_5352

IMG_5418

IMG_5366-Edit

IMG_5373-Edit

IMG_5388-Edit

IMG_5361-Edit

IMG_5364-Edit

IMG_5358-Edit

IMG_5349-Edit

IMG_5342-Edit

Rochie: Simonetta
Ghete: Naturino
Accesoriu par: H&M
Foto: Lasc Media

0 replies on “Garderoba de toamna”