Happy Me, o geanta vesela

Mes cheries, zilele trecute, la matineu, am participat la un eveniment foarte vesel – lansarea colectiei de genti Happy Me by Laura Olaru & Happytude by Oana Botezatu. Imi plac produsele made in Romania, le port cu drag si apreciez mult piesele semnate de designeri romani. De aceea am zis „prezent” imediat ce am primit invitatia.

HappyMe_bag_colors_3Happy Me este o geanta asa cum imi place mie: nici prea mare, nici prea mica, nici prea simpla, dar nici cu prea multe „artificii”. Este o geanta din piele (texturata sau fina), cu taieturi clean, perfecta pentru tinutele de peste zi si mai ales o geanta care iti inspira optimism. Asta fiindca designerul de genti Laura Olaru si Oana Botezatu, autoarea blogului Happytude, au optat pentru aceasta colectie numai pentru culori vesele. 7 culori magice, intocmai ca acest numar: rosu, verde, galben, albastru, auriu, argintiu, baby blue.

HappyMe_bag_serenity bleu_frontPreferata mea este cea verde, dar nici cea baby blue nu e chiar ultima pe lista. Imi place mult si cea albastra, dar si cea argintie. Si, la o adica, as putea sa o port foarte bine si pe cea aurie. Practic, as putea sa le port foarte bine pe toate.

Voua care va place cel mai mult?

HappyMe_bag_yellow_front HappyMe_bag_silver_hanger HappyMe_bag_red_lateral HappyMe_bag_green_lateral HappyMe_bag_golden_hanger HappyMe_bag_dark blue_front

Geanta costa 450 de lei si o puteti comanda la Laura Olaru pe Facebook. Iar in weekend (9-10 aprilie) o gasiti si la targul V for Vintage, de la Casa Universitarilor.

0 replies on “Happy Me, o geanta vesela”