Hello, Bobbi!

Stiti foarte bine ca nu sunt adepta make-up-ului excesiv. Poate unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am invatat la Paris a fost sa inteleg ca, de cele mai multe ori, un fond de ten lejer, putina mascara si un strop de ruj rosu sunt tot ce avem nevoie. E filosofia frantuzoaicelor, cu care rezonez mai bine decat cu cea romaneasca (machiaj puternic in miez de zi si fata tencuita) si care, de cativa ani buni, a devenit si filosofia mea.

IMG_8122

Asa ca sunt absolut incantata de faptul ca, saptamana trecuta, s-a deschis primul magazin Bobbi Brown Cosmetics din Romania, in Baneasa Shopping City. Creat in 1991 de catre cea care ii da si numele, brandul a schimbat atunci abordarea asupra machiajului prin introducerea a zece nuanțe de rujuri maro, create pentru a umple un gol pe piata machiajului simplu, usor de purtat. Filosofia lui Bobbi era simpla: „Femeile vor sa arate si sa se simta ele insele, doar mai frumoase si mai increzatoare.” Nimic mai adevarat, nu credeti? Despre Bobbi Brown ati auzit cu siguranta. E redactor-sef al Yahoo! Beauty, redactor de beauty & lifestyle pentru „Elvis Duran and The Morning Show”, o emisiune radio matinala cunoscuta la nivel național, fost Redactor Colaborator de beauty & lifestyle pentru revista Health si apare in mod regulat in emisiunea „Good Morning America”.

CTPR8351

Inainte, de fiecare data cand mergeam la Paris, ma intorceam cu un stoc considerabil de produse Bobbi Brown. Acum nu mai e nevoie, le am la doar cateva minute distanta de casa. Voi ati incercat produsele noului brand, les filles? Cum vi se par?

IMG_8053

CTPR8071

bb store 3

CTPR8091

CTPR8073

IMG_7903

CTPR8045

CTPR8038

0 replies on “Hello, Bobbi!”