Hidratare la superlativ

Prima regula pe care am invatat-o ca model a fost sa imi hidratez corect tenul. Ani la rand, am experimentat zeci de produse hidratante si am devenit din ce in ce mai pretentioasa. Ma multumesc doar cremele, a caror actiune persista mult timp dupa aplicare. Calitatea lor e usor de verificat. Daca dupa cateva ore, pielea are din nou aspect tern si isi pierde stralucirea, e mai mult decat evident ca esti pe drumul gresit si a sosit momentul sa faci o schimbare.
In cazul meu, Micro Serumul Hydra Beauty de la Chanel a fost my skin hero. Dupa o iarna lunga, pielea mea a devenit usor sensibila, si singurul produs pe care l-a tolerat a fost acest serum cu puteri magice. Dincolo de experienta senzoriala de care am parte ori de cate ori il folosesc, tenul meu si-a recapatat prospetimea.

serum_3(1)_REC_CMJNre
Micro Serumul Hydra Beauty , Chanel, 414 lei

De ce imi place:

  • actioneaza ca o infuzie de prospetime, care asigura 24 de ore de hidratare fara intrerupe. Pielea devine extrem de neteda si stralucitoare, cu un aspect vizibil mai tanar.
  • are la baza o formula fara precedent, imbogatita cu flori de camelie, ghimbir albastru de Madagascar si un ingredient oleo-activ Camellia Alba OFA, extras din uleiul din camelie, combinand astfel hidratarea pielii cu protectia antioxidanta.
  • este rezultatul unui tehnologii patentate, desprinsa parca din viitor: microfluidele. Acestea reprezinta o adevarata revolutie in domeniul cosmetic, ( studiile acestei stiinte au fost mai intai aplicate in domeniul medical, farmaceutic si electronic) si fac posibila incapsularea in mii de bule a ingredientelor active, care se sparg doar in contact cu pielea si difuzeaza cantitatea optima.

PS: Aplica-l dimineata si seara, fara sa te abati de la rutina ta zilnica de ingrijire. Eu il combin cu celelalte produse ale gamei Hydra Beauty.

03_Chanel_09_REC_RVBre

serum_creme-ouverte(1)_REC_RVB

0 replies on “Hidratare la superlativ”