# HMBalmaination

Bonjour a tous! Astept cu nerabdare colectia Balmain x H&M inca de cand a fost anuntata colaborarea dintre cele doua branduri. Iar azi, in timp ce cautam ceva pe youtube, am dat peste un video in care apare Olivier Rousteing, director de creaţie al casei de modă Balmain. Asa cum marturiseste chiar el, piesele vestimentare pe care le semneaza nu sunt menite doar sa ne confere incredere in propria persoana, ci sa ne faca sexy si puternici. I really, really like that. Si sunt convinsa ca aceeasi regula se aplica si hainelor din colectia Balmain x H&M.

Kendall Jenner, Gigi Hadid si Jourdan Dunn sunt starurile campaniei de presa pentru colectia
Balmain x H&M, realizata de fotograful Mario Sorrenti. Cele trei prezente feminine apar impreuna cu modelele Hao Yun Xiang şi Dudley O’Shaughnessy in imaginile ce vor fi prezentate atat in presa precum si pe panourile publicitare din intreaga lume.

image1

Campania este fotografiata intr-o statie de metrou futuristica de inspiratie urbana in care fiecare model isi conduce echipa, reflectand diversele stiluri ale colectiei Balmain x H&M, creata de tanarul designer Olivier Rousteing. Imaginile denota diversitatea, energia si atitudinea Balmain x H&M, inspirand miscarea globala ## HMBalmaination

Incepand cu 5 noiembrie, in magazinele selectate din intreaga lume si online, vom putea descoperi piesele vestimentare atat pentru femei, cat si pentru barbati, dar si o linie de accesorii care va face multa lume sa suspine.

Are you ready for shopping?

0 replies on “# HMBalmaination”