Hollywood waves

Daca ai parul cret sau ondulat natural (cum e si cazul meu), fara indoiala stii deja ca nu avem prea multe optiuni cand vine vorba de produse de hairstyling. Afirmatia de mai devreme era insa valabila pana acum putin timp. 🙂 De cand cu lansarea noii game de produse Hollywood Waves de la L’Oreal Professionnel, conceputa special pentru definirea buclelor, situatia ni s-a imbunatatit considerabil.

Cele trei produse (un gel-crema, crema modelatoare si spuma modelatoare) sunt ideale atunci cand vrei sa iti pui in valoare onduleurile naturale si sa ii conferi coafurii acel aspect hollywoodian care inainte, nu era tocmai usor de obtinut. Daca ai parul drept, nu te simti discriminata. Poti folosi si tu produsele.

hollywood-waves
Gel-crema Siren Waves, spuma modelatoare Spiral Waves si crema modelatoare Waves Fatales, L’Oreal Professionnel, 75 lei/fiecare

Eu am testat gelul-crema Siren Waves, produsul star al gamei si am fost mai mult decat incantata. Poate fi folosit pe parul umed pentru definirea buclelor sau pe parul uscat pentru revitalizarea lor. Cu o formula care contine elastina si 50 % apa, produsul are o textura lejera, care nu incarca deloc fibra capilara. In plus, datorita polymerilor de netezire incapsulati in formula, Siren Waves face parul neted.

Definire, stralucire si elasticitate. Sunt promisiunile pe care Siren Waves le respecta si iti da un motiv in plus sa te bucuri ca ai parul cret.

 

0 replies on “Hollywood waves”