Home, sweet home

Stim cu totii ca toamna este anotimpul ideal pentru reamenajarea locuintei, iar pentru o atmosfera cat mai prielnica, avem nevoie de un decor pe masura. De aceea, compania franceza Roche Bobois, lider mondial in retail, design de mobilier si decoratiuni luxoase ne propune, intre 10 si 17 octombrie oferte personalizate la toate colectiile sale impresionante. Showroomul Roche Bobois va fi dominat, zilele acestea, de culori, tesaturi si obiecte elegante de cea mai buna calitate, la preturi exceptionale.

03-pollen-bookcase-sacha-lakic-design-2015-roche-bobois-presence-sofa-1280x800c

Intre tendintele din Toamna – Iarna 2015 anuntate de Roche Bobois se numara, in primul rand, motivele grafice si geometrice. De aceea, „Experienta” este tema aleasa de catre designerii acestui brand, iar prezenta unor biblioteci precum Helis by Philippe Bouix sau Pollen by Sacha Lakic redau cel mai bine aceasta tendinta.

pollen-bookcase-sacha-lakic-design-2015-roche-bobois-presence-sofa-1280x800c

Confortul, un alt trend impus de catre designerii Roche Bobois, este ilustrat prin intermediul canapelei Octet by Roberto si Maurizio Manzoni Tapinassi. Vorbim despre canapele multifunctionale, pe care ne simtim confortabil în fata televizorului, atunci cand citim sau lucram pe laptop.

Cea de-a treia tendinta, “Fifty/Fifty” anunta o colectie cu un aer contemporan, inspirata din anii ’50: scaunul Tempus by Simon Reynaud sau masa de dinning Lieto by Roberto Tapinassi si Maurizio Manzoni ilustreaza cel mai bine acea epoca.

aircell

Poti descoperi colectia si informatii despre Roche Bobois accesand si pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RocheBoboisBucharest?fref=ts

iseo-canape-ambiance-sacha-lakic-design-2015-roche-bobois-1280x800c

Kerria Sacha Lakic

0 replies on “Home, sweet home”