I am (not) a Barbie girl

Iti trebuie o doza considerabila de talent si o viziune pe masura ca sa poti transforma kitch-ul in ceva cool. Lui Jeremy Scott ii reuseste insa de fiecare data. Dupa ce Mc Donald’s si Spongebob i-au servit ca sursa de inspiratie, sezonul acesta, a venit randul lui Barbie. Cum era de asteptat, colectia capsula de la Moschino e despre bubble pink, nuante vibrante jocuri de buline si inimioare.

In ceea ce ma priveste, nu mi-as compune un look de papusa atat de exagerat. E adevarat ca luate separat, piesele sunt irezistibile. Si va marturisesc asta din experienta mea. Odata ce am trecut pragul magazinului Moschino din Bucuresti, mi-a fost aproape imposibil sa ma limitez la o lista scurta de shopping. Pe umerase, stau agatate tentatii in toata regula. Texturile inconfundabile, culorile, mesajul de bucurie pe care il transmit hainele de acolo…merita sa le iei acasa si sa iti inveselesti orice tinuta. Intr-un final, m-am hotarat pentru un pulover si un backpack. Ca sa pastrez un echilibru, le-am mixat cu o pereche de pantaloni, sosete si sandale din garderoba mea. Si am obtinut un outfit perfect pentru o plimbare cu bicicleta pe stradutele romantice ale Parisului.

Jeremy Scott declara pentru style.com ca si-a dorit sa aduca lumii bucurie prin colectia sa, eu cred ca si-a atins scopul. Si chiar daca nu ai carcasa de iPhone cu oglinda, care iti permite „to check you are photo‐ ready before taking a selfie” simplul fapt ca porti hainele, te face sa zambesti larg.

Copyright Mihai Stetcu_BLOG MONICA TAND_20141028_1728

Monica Tand Blog

Monica Tand Blog

Monica Tand Blog

Copyright Mihai Stetcu_BLOG MONICA TAND_20141028_1644

Monica Tand Blog

Copyright Mihai Stetcu_BLOG MONICA TAND_20141028_1684

Pulover: Moschino
Pantalon: Sandro
Ciorapi: Falke
Sandale: H&M
Foto: Mihai Stetcu
Locatie: Salon Stephane Pous artiste/coloriste

Calatoria a fost realizata cu sprijinul Air France Romania. Air France opereaza 3 zboruri zilnice din Bucuresti spre Paris.
Pentru detalii:  www.airfrance.ro
2007399E-LOGO-AF-NEGA-COUL-600x89
0 replies on “I am (not) a Barbie girl”