I found my love in Portofino

Nu, nu sunt in Portofino. Sunt inca la Costa Navarinno in Grecia, asa cum probabil stiti deja. De ieri pana azi, nu s-a intamplat nimic surprinzator. Poate doar ca m-am indragostit, dar asta nu e ceva nou…Gata. Promit ca redevin serioasa. Starea mea de euforie si cheful de a face glume il puteti pune pe seama atmosferei minunate de aici, din vacanta.

Nu va mint insa cu nimic cand va spun ca m-am indragostit. Mai mult, sunt pur si simplu fascinata de noul parfum de la Tom Ford, Fleur de Portofino. Si fiind vorba de o esenta florala, atunci cand l-am pulverizat prima data pe piele, eram convinsa ca il voi recomanda unei prietene, dar ca eu nu l-as purta.

tom-ford-fleur-de-portofino

Melanjul notelor de flori de salcam alb cu cele de citrice, de floare de portocal, de trandafir marocan, de iasomie si de absolut de vanilie, m-au luat pur si simplu prin surprindere. Aroma m-a transpus direct intr-o gradina din preajma Mediteranei, peste al carui gard se revarsa cascade de flori de salcam. E un parfum proaspat, vibrant si luminos. Nu e o esenta cuminte, ci dimpotriva, captivanta, indrazneata si hipnotica. Si spun asta mai ales referindu-ma la campania provocatoare construita in jurul sau. Dincolo de marketing, Fleur de Portofino e un parfum de luat cu tine in vacanta. Oriunde, nu doar pe taramuri italienesti.

o.30677

0 replies on “I found my love in Portofino”