In my Adidas shoes

Bonjour les filles, la o privire mai atenta prin dressing-ul meu, e mai mult decat evident ca imi plac rochiile. Indiferent de materiale, de printuri, de culoare sau de lungime, acestea au totusi un numitor comun: au o croiala extrem de feminina, pun linia corpului in evidenta si marcheaza talia. Ei bine, rochia pe care o port azi nu putea sa faca exceptie. Semnata de Barbara Sabbah, un designer pe care eu il ador si care e apreciat atat in Franta, cat si in intreaga lume pentru rochiile pe comanda pe care le face (www.barbarasabbah.com), rochia m-a cucerit inca de cand am zarit-o asezata pe un umeras. Recunosc ca printul floral m-a atras ca un magnet, dar cand am pus mana pe ea si am descoperit ca e facuta din brocart cu fil laméd’or, am trecut-o imediat pe lista pieselor vestimentare pentru shooting-urile mele din Paris. Nu am stat prea mult sa ma gandesc cu ce o sa combin. Inspirata de moda anilor’50, rochia putea deveni elementul central in jurul caruia sa construiesc un look extrem de contemporan, accesorizand-o cu o pereche de adidasi. Bineinteles, nu orice pereche de adidasi, ci unii fac parte din gama Supershell, rezultata in urma unei noi colaborari dintre adidas Originals si Pharell Williams.

DSC_0083-Edit-Edit

Asa cum anunta si adidas.com, proiectul Supershell este rezultatul selectionarii de catre insusi Pharell a celor mai creative idei ale artistilor din jurul lumii, reinventand complet pantofii sport din colectia Superstar, colectie pe care o transforma intr-un manifest al creatiei.

Debutand cu colectia Artwork, gama Supershell reuneste arta si creativitatea in noua colectie Superstar mai mult ca niciodata. Pantofii sport Superstar poarta amprenta grafica a artistului contemporan newyorkez Todd James, a fotografului american Cass Bird, a arhitectului cu origini iraniene Zaha Hadid si a artistului contemporan japonez Mr. Piesele pe pe care le-au creat acestia sunt completate de sase modele grafice concepute de catre Pharrell, care subliniaza energia, pofta de viata si relatia pe care o are artistul cu lumea culorilor. Editia limitata este caracterizata prin design unic, alocat unei regiuni diferite din lume, iar adidasii sunt disponibili in nuante de negru si alb, evidentiind astfel grafica.

DSC_0013-Edit

In pozele mele de mai jos, veti remarca ca adidasii pe care ii port si care demonstreaza creativitatea lui Todd James, nu au acelasi design pentru fiecare adidas. Si aceasta este o caracteristica a intregii colectii, oferindu-le fanilor posibilitatea de a crea ei insisi nenumarate combinatii prin care sa isi exprime creativitatea folosind piesele de colectie.

DSC_1005-Edit

DSC_1003-Edit

DSC_0990-Edit

DSC_0981-Edit

DSC_0974-Edit

DSC_0957-Edit

DSC_0940-Edit-Edit

DSC_0146-Edit-Edit

DSC_0136-Edit

DSC_0046-Edit

DSC_0104-Edit

DSC_0045-Edit-Edit

DSC_0035-Edit

Rochie: Barbara Sabbah
Geanta: Olympia Le-Tan
Ceas: Swatch
Adidasi: Adidas Supershell Pharrell
Foto: Aurelien Violet (@chicisthenewpunk)
Prelucrare imagini: Lasc Media

0 replies on “In my Adidas shoes”