Ingrijire personalizata pentru un par exceptional oferita de Aura Botanica

Implicarea a devenit o parte importanta a vietii moderne. Este o alegere constienta de a trai mai sanatos, de a proteja mediul Inconjurator si atunci cand este posibil, de a oferi ceva Inapoi. Fericirea, starea de bine, a avea grija de minte si trup: totul este conectat.  Ingrijirea parului devine un subiect din ce In ce mai important.

Pentru prima data, natura este forta care conduce formulele revolutionare. Nu a fost niciodata vorba despre „naturalizarea” modelelor existente. Kérastase a mobilizat echipe de oameni de stiinta In scopul crearii unei noi game, de la zero: Aura Botanica. Acesta era singurul mod de a duce la un alt nivel Ingrijirea naturala a parului, In cele din urma reconciliind performanta cu produse care provin din surse responsabile si sunt placut de folosit. Pentru o gama care este Intr-adevar condusa de puterea naturii, Kérastase a cautat sa foloseasca numai ingrediente active al caror efect asupra firului de par a fost demonstrat stiintific. Uleiul de Cocos, unul dintre cele doua uleiuri naturale care pot actiona asupra firului de par datorita structurii restranse a acidului lauric, se ancoreaza In interiorul cortexului oferind rezistenta si o nutritie de durata. Pentru stralucire durabila, suplete si catifelare, acizii grasi Omega 6 si 9 din Uleiul de Argan, fac firul de par rezistent la oxidare si Il lasa luminos si stralucitor.

Kerastase  foloseste energia revitalizanta a naturii pentru a crea AURA BOTANICA, Impingand limitele stiintei  pentru a prezenta o viziune cu totul noua privind Ingrijirea naturala a parului. Puterea bruta a naturii devine o experienta rafinata.

Gama Aura Botanica Indeplineste dorinta tot mai mare de lux responsabil, oferind femeilor Ingrijire cu adevarat eficienta pentru a revitaliza parul usor devitalizat. Crescand senzorialitatea, aceasta gama introduce senzatia sublima de par usor la atingere, fara straturi protectoare si fara reziduuri. Par stralucitor, readus la frumusetea sa naturala.

Noua gama Aura Botanica se gaseste sub forma de sampon delicat aromatic, balsam intens hidratant, amestesc de uleiuri hranitoare si aromatice si spray bifazic hidratant. Ambasadorul acestei game in Romania este nimeni altul decat Sorin Stratulat, hair-sylist-ul care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

IMG_0024

IMG_0094

image1

image1 (1)

0 replies on “Ingrijire personalizata pentru un par exceptional oferita de Aura Botanica”