It’s not only rock’n’roll, baby!

Ilona s-a intors zilele trecute de la gradinita cu o dilema: de ce femeile spun ca barbatii ar avea nevoie de instructiuni ca sa le inteleaga. Sincera sa fiu, nu stiu de unde a preluat intrebarea, dar asta e cu totul si cu totul alta poveste. Ilona mea era confuza pentru simplul fapt ca barbatii nu citesc niciodata instructiunile. Tati a montat masuta ei de desenat, ignorand foile care erau in cutie. Bunicul repara totul fara sa tina cont de nicio regula. Asa ca la ce i-ar ajuta instructiunile?!

_MG_0253

Mai mult decat atat, in viziunea fiicei mele, femeile nu sunt deloc complicate. Daca in loc de flori, le faci cadou o fusta cu flori ca cea de la MiMisol, nu se vor supara (asta cred si eu!). Si ca relatiile sa fie si mai dulci, e musai ca domnii sa nu uite de prajituri. Eventual, un moelleux au chocolat bun cum il face tati. Iar daca nu e permis sa exagerezi cu zaharul, poti inlocui desertul cu o geanta sub forma de briosa de la MimiSol sau o bentita de la Simonetta.

_MG_0242,,

Si oricum, lucrurile nu pot sta intotdeauna roz. Asa cum scrie si pe tricoul ei de Yporqué, un brand spaniol faimos pentru materialele de calitate si mesajele inscriptionate pe hainutele pentru copii, It’s not only rock’n’roll, baby! Dar atunci cand un barbat nu te intelege, nu e nicio problema. Pentru asta existi tu, maman, imi spune razand cu gura pana la urechi. Ilona. Pur si simplu, Ilona.

_MG_0339

_MG_0366

_MG_0317

_MG_0279

_MG_0315

_MG_0312

_MG_0327

Maiou: Yporqué (Magazin Anastasia&The Funky Twins)
Fusta: MiMisol (Magazin Ilinca)
Bentita: Simonetta (Magazin Ilinca)
Geanta: Simonetta (Magazin Ilinca)
Pantofi: Il Gufo (Magazin Naturino)
Foto: Gabi Crisan
Prelucrare imagini: Csilla Szasz

0 replies on “It’s not only rock’n’roll, baby!”