Kit de frumusete

 

Va invitam zilele trecute, mes cheries, sa cititi un interviu cu Andra Manea, noul Make-up Artist Oficial al L’Oreal. Acum este momentul sa va spun cate ceva si despre celelalte noutati prezentate de curand de L’Oreal, odata cu anuntul noul Make-up Artist in Romania.

Mie, una, imi face o reala placere sa descopar mereu noile produse de frumusete de la L’Oreal Paris. Sunt cel mai pertinent motiv pentru mine sa fac ordine in trusa de make-up si sa inlocuiesc o parte din produse cu cele mai noi aparitii de la L’Oreal. Sa imi alcatuiesc, deci, un kit de frumusete.

ROT_2397

Mi-e foarte greu sa aleg intre toate noutatile acestui sezon, deci nu voi face un clasamanent. Insa va pot spune ca, odata ce le veti descoperi, va veti indragosti iremediabil. Asa cum mi s-a intamplat mie cu noile rujuri si cu noile lacuri de unghii. Si cu noul creion pentru sprancene. 🙂

ROT_2676

Asadar, noutatile sezonului – pe care abia astept sa le testati si voi si sa imi spuneti ce parere aveti – sunt:

ROT_2218Brow Artist Maker

Un creion de sprancene pentru umplere, volum si stilizare. Este disponibil in trei nuante si, credeti-ma, poate sa va ajute sa va faceti singure sprancenele perfecte.

ROT_2227

Paleta de farduri nude

Potrivita pentru machiajul de zi, dar nu numai, paleta de farduri este special creata pentru look-uri de elegante in nuante nude. O ador!

ROT_2228Paleta de rujuri

Vine impreuna cu o pensula profesionala, pentru aplicare, si iti arata ca rujul nu mai este deloc asa cum il stiai. 🙂

ROT_2194

Mascara Miss Hippie de la Mega Volume

Eu il folosesc de cand l-am descoperit. Zilnic. Si ma bucur ca este disponibil atat in versiunea clasic, cat si waterproof.

Vernis à L’Huile

Lac de unghii si uleiuri pretioase. Culorile sunt perfecte pentru acest sezon, dar nu numai, iar unghiile stralucesc zile in sir.

0 replies on “Kit de frumusete”