La boutique de fleurs

Cine nu ma cunoaste, ar crede ca pasiunea  mea pentru styling s-ar traduce prin shopping compulsiv, fara limita. Marturisesc insa ca apreciez mai degraba croiul hainelor decat numarul lor din dressing si ca imi fac alegerile vestimentare in functie de materialele de calitate mai degraba decat de etichete. Iar shopping-ul nu e nicidecum una dintre placerile mele nevinovate. Ca sa va convingeti,  ar trebui sa ma vedeti cand trebuie sa plec din floraria La Boutique des Saints-Pères.

Monica Tand Blog

La intersecția dintre al saselea ai al saptelea arondisment al Parisului, locul ma atrage ca un magnet. Imi place la nebunie sa imi petrec cel putin o jumatate de ora printre toate acele specii de trandafiri  aduse din gradini secrete, orhidee rare sau lalele imaculat de albe. Si nu rezist sa nu trimit oamenilor dragi un buchet semnat de unul dintre cei mai pasionati maitre fleuriste pe care i-am cunoscut vreodata.

Monica Tand Blog

PS: La Boutique des Saints-Pères, am invatat o regula esentiala, de altfel, ca toti clientii fideli: don’t send people flowers when they re dead. If you like them, send them while they’re alive.  

Monica Tand Blog

Monica-Tand-blog-modafashion-3

Monica Tand Blog

Monica Tand Blog

Monica Tand Blog

Monica-Tand-blog-modafashion-2

Monica Tand Blog

Monica Tand Blog

Monica Tand Blog

Mantou: Barbara Sabbah
Corset: Murmur
Pantalon: Lanvin
Colier: Shourouk (Atelier Anda Roman)
Geanta: Moschino (Magazin Moschino)
Cizme: Martin Margiela
Foto: Mihai Stetcu
 

Calatoria a fost realizata cu sprijinul Air France Romania.
Air France opereaza 3 zboruri zilnice din Bucuresti spre Paris.
Pentru detalii: www.airfrance.ro

2007399E-LOGO-AF-NEGA-COUL-600x89

One reply on “La boutique de fleurs”

Comments are closed.