La rentrée avec Bonpoint

Mama mea isi aminteste si acum ca in fiecare an, in prima zi de scoala, avea emotii mai mari decat mine. De cand am insotit-o pe Ilona la Liceul francez Anne de Noailles la grupa mica (petite section) si pana se va inscrie la facultate, mai mult ca sigur ca si eu voi avea aceleasi trairi ca ale mamei mele. Prima zi de scoala a fost mereu importanta in copilaria mea si inevitabil, i-am transmis si fiicei mele ca intoarcerea la scoala e asociata cu bucurie, cu nerabdarea de a invata lucruri noi si cu activitatile preferate. Si intrucat maine e la rentrée, Ilona defileaza prin fata mea cu o fustita plisata si o bluza din catifea, ambele de la Bonpoint. Si chiar daca le-a purtat si la ultimul shooting, e la fel de fascinata de ele ca si cum le-ar vedea pentru prima data. Cred ca asta tine de magia brandului, care anul acesta lanseaza o colectie aniversara. Inspirata din anii 70, aceasta marcheaza 40 de ani la lansare.

Tinute pop rock, rochii din catifea, modele iconice ale brandului, toate se impletesc si se completeaza, intr-o colectie rafinata si exclusivista. Cu prilejul implinirii celor 40 de ani, Bonpoint ne rasfata cu piese haute couture, lucrate manual si cu materiale de cea mai buna calitate.

DSCN1269

Totusi, la rentrée nu e doar despre fericirea de a purta o tinuta noua. E despre a-ti revedea prietenii (chiar daca de la an, colegii se schimba), despre vise care prind contur in carti de colorat si despre a invata despre ce inseamna sa ai sansa unui nou inceput. Iar Ilona stie deja asta. Doar a intrat in grupa mare (la grande section, cum spun francezii).

DSCN1314

DSCN1309

DSCN1292

DSCN1306

DSCN1310

image2

image3

DSCN1271

DSCN1273

DSCN1278

DSCN1280

DSCN1289

DSCN1250

DSCN1248

Bluza: Bonpoint (Magazin Bonpoint)
Fusta: Bonpoint (Magazin Bonpoint)
Accesoriu par: Bonpoint (Magazin Bonpoint)
Ghiozdan: Bonpoint (Magazin Bonpoint)
Adidasi: Bonpoint (Magazin Bonpoint)
Foto: Monica Tand

0 replies on “La rentrée avec Bonpoint”