Linia de machiaj Giorgio Armani Beauty este disponibila acum si in Romania

Mes cheries, ma bucur sa va anunt ca produsele din linia de machiaj Giorgio Armani Beauty se gasesc acum si in Romania. De la Haute Couture la Prêt-à- porter luxos, Giorgio Armani este înainte de toate o semnătură ce cuprinde articole vestimentare din materiale excepţionale şi convingerea că frumuseţea şi latura practică se complementează una pe cealaltă.

Machiajul Gorgio Armani este minuţios dezvoltat şi apreciat la scară largă de către makeup artişti, deoarece inovează în mod constant şi interpretează o absolută măiestrie a culorii. Giorgio Armani aduce o viziune foarte personală în lumea machiajului: riguros, uşor de folosit şi cu viziune artistică. Concepute să atingă perfecţiunea şi prezentate în ambalaje luxoase, formulele de machiaj seduc şi cele mai exigente femei. Giorgio Armani Beauty a creat un “dress code” unic pentru faţă folosind la început Luminous Silk Foundation, un fluid lejer şi mătăsos care conferă o strălucire naturală. A urmat apoi revoluţionarul Maestro Fusion Makeup, o textura unică şi de neuitat creată cu tehnologia patentată Fusion Technology pentru o finisare mată şi luminoasă. Texturi extrem de uşoare care pot fi folosite în straturi pentru a potenţa luminozitatea au devenit semnătura Armani Glow.

PS: Linia de machiaj Giorgio Armani este disponibila acum în România, exclusiv în parfumeria Douglas din Băneasa Shopping City Bucureşti.

0 replies on “Linia de machiaj Giorgio Armani Beauty este disponibila acum si in Romania”