Locul unde se croiesc povesti

Azi, m-am trezit cu un sentiment de nostalgie dupa Bucurestiul de alta data, cand totul era facut cu migala, in tihna si nu pe fast forward. Acel Bucuresti, in care oamenii nu se fereau sa ii laude deschis pe cei care merita, si nici nu vindeau lucruri care sa te dezamageasca dupa ce le probai acasa.

Am lasat-o pe Ilona la gradinita, iar apoi, m-am strecurat intr-un atelier-boutique absolut special de pe strada Esarcu, la Portobello. Pana nu ii treci pragul, posibil sa ti se para ca exagerez atunci cand spun ca aici, traiesti experienta unui univers paralel.
 
Agitatia capitalei se topeste in acordurile muzicale, ce razbat din sala de repetitii a Ateneului Roman pana in atelierul-boutique al Nadiei Popescu, designer-ul ale carei creatii iau nastere sub ochii incantati ai clientelor. Tricouri, rochii din matase sau camasi, toate frapeaza prin simplitate si prin bun gust. Nadia si-a educat pasiunea pentru frumos in zecile de calatorii pe meleaguri straine, a caror cultura ea stie sa o valorifice mai bine decat oricine in creatiile sale.
 
Din ultimul sau escape in India, Nadia nu a adus doar amintiri, ci si materiale absolut senzationale.  Iar eu nu am rezistat tentatiei de a nu-mi face un outfit din ele. Mai ales ca imi plac bulinele la nebunie.
 
In clipul de azi, va veti convinge ca atunci cand cumperi haine si iti acorzi cateva clipe de ragaz, nimic nu e mai frumos decat sa asisti la intregul proces creator.

Tinuta: Portobello
Sandale: H&M
Imagine si montaj: Marius Nedelcu
Foto: Marius Nedelcu
3 replies on “Locul unde se croiesc povesti”
  1. says: Liz

    Buna Monica, am descoperit de curind blogul tau. Sincer pentru ca nu urmaresc programele romanesti nici nu stiam cine esti, dar mi-a placut blogul foarte mult! Acum o intrebare: porti un ruj superb pe facebook – poza realizata de ziua ta cred pe 17 Mai anul acesta cred – ce ruj este acela?:)

Comments are closed.