Look a la anii ’60

Mi-ar placea ca, din cand in cand, sa ne amintim cat de fain se imbracau femeile inainte, cat de atente erau la imaginea lor si cat frumoase erau tocmai prin naturaletea cu care abordau moda. Mi-ar placea ca, din cand in cand, sa cautam referinte legate de cei mai puternici ani din punct de vedere fashion si sa ne inspiram. Am fi mult mai bogate, ne-am imbraca mai bine si cu mai mult bun gust.

O perioada a modei pe care o iubesc este cea a anilor ’60. Brigitte Bardot, rochii deasupra genunchilor, machiaj cu ochii bine conturati si, desigur, coafura „volum XXL”. Si cu asta am spus tot. 🙂

Eva-Green1„Parul cu volum”, perfect coafat si stralucitor, este, de departe, elementul meu preferat din peisajul anilor ’60. Nu stiu cum reuseau femeile de atunci sa arate asa, dar cu siguranta le invidiez. Mai ales in zilele in care parul meu nu ma asculta deloc.

Trebuie sa recunosc insa ca m-am bucurat sa aflu ca look-ul retro-chic al anilor ’60 se poate obtine acum mai usor cu ajutorul Wild Stylers 60’s Babe Savage Panache, lansata L’Oréal Professionnel, o inovatie care completeaza gama Wild Stylers de la Tecni.Art. Savage Panache este un spray cu pulbere uscata care poate fi aplicat fie pe radacini, fie pe lungimile tapate. Nu am eu neaparat nevoie de volum, dar cateva experimente a la anii ’60 tot voi face!

Logo60'sBABE Savage-Panache SAVAGE-PANACHE---produs

Pret recomandat: 72 lei

0 replies on “Look a la anii ’60”