Love, opium & rock’n roll

 DAF_2472-4

Un parfum gurmand-oriental, Black Opium de la Yves Saint Laurent e melanjul unor note incitante, inspirate de intensitatea intalnirii dintre intuneric si lumina. Deopotriva intens precum un shot de cafea, care creaza dependenta, deopotriva electrizant precum florile albe din componenta sa.  Jucandu-se cu incongruenta dintre gustul amarui al boabelor de cafea, un ingredient nemaiintalnit pana acum intr-o cantitate atat de mare intr-un parfum feminin si un buchet radiant de flori albe, Black Opium ofera o senzatie contrastanta de delir si extaz. Dupa ce l-ai pulverizat si ai recunoscut acordurile de cafea, da-i ragaz  si ai sa remarci ca devine din ce in ce mai delicat (datorita florilor de iasomie si de portocal), iar la final, capata o nota de mister si eleganta (gratie notelor de vanilie, patchouli si cedru). Un joc olfactiv la care te provoc sa iei parte.
  Poza Bia

1977 – Yves Saint Laurent lansa pentru prima data, Opium. Muza din spatele creatiei olfactive este o socialite, pe care nu ai cum sa o mai uiți vreodata daca v-ati intalnit. Eleganta, stylish, la fel de senzuala, pe cat de inteligenta.

2015 – Black Opium se transforma intr-o doza de adrenalina pentru o eroina pe cat de glamour, pe atat de impertinenta. Impulsiva, condusa de dorinta, spontana, deschide usile inchise ale unui oras cu ritm nebun, expunandu-se exceselor si compromisurilor. Pe care nu le respecta niciodata. Nu ia prizonieri, dar face victime.
Colier: H&M par Anna Dello Russo
Foto: Adrian Manolache
0 replies on “Love, opium & rock’n roll”