Lumea lui Dino

Suntem niste parinti ocupati, dar, de cate ori se poate – si incercam sa facem asta cat mai des posibil – petrecem timp de calitate cu cei doi copii ai nostri, Iancu si Ilona. Jocurile cu animale si puzzle-urile sunt unele dintre preferatele lor, asa ca cei mici s-au bucurat nespus cand au vazut surpriza de la Dino. Bineinteles, si gatitul impreuna cu tati este o mare pasiune a copiilor, dar nu prajituresc chiar in fiecare zi.

Dino(1)

In ziua in care curierul ne-a adus cadoul de la Danonino, Iancu si Ilona s-au jucat numai cu magnetii holografici cu animale pe care i-au primit. Sunt 18 magneti care pot fi colectionati si cu ajutorul carora cei mici pot descoperi lumea animalelor. In plus, povestile despre cum traiesc leii, elefantii, maimutele, focile si ursii, descoperite de cei mici pe sticlutele Danonino Iaurt de Baut, i-au fascinat.

Danonino de baut(1)

Danonino branzica(2)

Am acceptat provocarea lui Dino si am intrat pe noua pagina de Facebook Danonino, unde am descoperit si un concurs simpatic: daca inscrii o poza cu copilul tau, poti castiga saptamanal premii constand in branzica delicioasa sau, marele premiu, o execursie cu toata familia la ZOO Viena.

Daca vrei sa te bucuri de jocuri amuzante si experiente inedite pentru intreaga familie, intra in aplicatia ,,Aventurile lui Dino”, care are acum o noua insula. Noi ne-am distrat, iar cei mici au invatat o gramada de lucruri noi.

Descopera unde traiesc animalele(1)

0 replies on “Lumea lui Dino”