Magie pentru fiecare zi

Am intalnit, de-a lungul timpului, multe persoane nemultumite de sprancenele lor. Sau, altfel spus, nu cred ca am cunoscut niciodata o femeie care, la un moment din viata ei, sa nu fi avut o problema cu propriile sprancene. Ba prea stufoase, ba prea subtiri, ba prea rebele, ba prea scurte, ba prea putin definite… cate fete, atatea probleme cu sprancenele.

Sprancenele, mes cheries, sunt cele care pot schimba total fizionomia fetei. Niste sprancene frumoase si corect ingrijite inlocuiesc cu succes chiar si un machiaj. De fapt, as zice ca mai degraba poti iesi nemachiata decat cu sprancenele nearanjate. 🙂

gimme_brow_open

Si pentru ca tot ritualul de ingrijire a sprancenelor sa fie simplificat – si tot mai multe femei sa fie propriul artist al sprancenelor din dotare –, Benefit a lansat de curand o noua gama de produse pentru spracene ce cuprinde 9 produse usor de utilizat. Un fel de trusa magica. 🙂

Am avut bucuria sa testez gama aceasta de la Benefit si pot sa va confirm: cu ajutorul acestei truse puteti tine sub control orice pereche de sprancene.

Benefit brow collection_groupshot_caps_opened

Gama pentru sprancene cuprinde un gel nuantator cu aplicator, un gel invizibil pentru fixare 24 de ore, creioane iluminatoare cu efect de lifting (pe care le ador!), un creion ultra fin pentru definirea sprancenelor, produs nuantator pentru sprancene, creion pentru conturare si umplere a sprancenelor, baza de machiaj, kit de conturare si definire a sprancenelor si gel cu microfibre pentru volum. Stiu ca sunt multe, dar, credeti-ma, chiar aveti nevoie de toate! Si cu putin exercitiu veti invata foarte rapid sa le folositi corect pe toate.

Cel mai mult imi place ca aceasta noua gama este disponibila in variante de culori potrivite pentru toate tipurile de ten si toate culorile de par. Si, in plus, ador cand oamenii din industria de beauty gandesc ustensile si produse personalizate si specifice pentru fiecare problema pe care o avem noi dimineata, cand ne uitam in oglinda.

*Descopera noua gama de produse in magazinele Sephora, incepand cu luna iulie 2016.

0 replies on “Magie pentru fiecare zi”