Meet Arthur

Oricat m-as stradui, mi-e greu sa va explic in cuvinte ce inseamna Chanel pentru mine. Si ori de cate ori, sunt in fata unui produs nou de beauty sau a unui obiect vestimentar pe care il semneaza brandul, am aceleasi emotii dinaintea primului meu fitting Chanel ca model. Un fel de fluturi in stomac, amestecati cu bucuria, in cea mai pura forma a ei.

Am ajuns la studioul foto si imaginati-va ca mi-a luat cateva ore bune doar ca sa ma decid pe care dintre cele 29 de nuante ale noii colectii de rujuri Rouge Coco, as vrea sa o includ in acest shooting. Iar cu fiecare capac pe care il deschideam, ma extaziam ca Ilona in fata cadourilor de Craciun.  Asta dupa ce acasa, facusem acelasi efort de a-l alege pe cel care ma reprezenta.

_MIS0221..

Impartite in familii de culori (roz, rosu, nude, orange sau pruna) numele rujurilor sunt inspirate de iubitii, prietenii, membrii familiei, muzele si artistii, care i-au fost aproape lui Coco. O adevarata incursiune in viata celei care a lasat femeilor din lumea intreaga o mostenire inegalabila!

Intr-un final, am cedat tentatiei si l-am ales pe Arthur. Un ruj de exceptie. O nuanta orange-red, cu un finish luminos, care confera buzelor expresivitate, si care e perfecta pentru zilele calde ce vor urma. O formula de ultima generatie, ce are la baza complexul Hydraboost, care hraneste si proteajeaza buzele, si care face culoarea sa persiste timp indelungat. O textura cremoasa, extrem de confortabila. Si totusi, Arthur nu este doar numele culorii unui ruj, ci ascunde o poveste de dragoste eterna – ceea ce m-a atras ca un magnet.

Flacon-Cartier-La-Panthere-Eau-de-Parfum-Legere

Sacou: Moschino ( magazinul Moschino )
Make up: Olimpia Stoicia
Hair: Marga Stefan
Foto: Mihai Stetcu Photography
Prelucrare imagini: Csilla Szasz

0 replies on “Meet Arthur”