Moda asumata

Petrecerea VIVA a dat startul evenimentelor aniversare ale acestui sezon, motiv pentru mine, mes cheries, sa scriu cateva cuvinte despre asumare. In raport cu moda, desigur. Imi comenta cineva, la poza de la petrecerea VIVA (la care am purtat o tinuta creata de designerul Ramona Filip), ca nu imi sta bine si ca nu am facut cea mai buna alegere. Si m-a rugat persoana respectiva sa nu ma supar. I-am raspuns, sincer, ca nu ma supar. 🙂

viva the storyalist

Si stiti de ce, mes cheries? Fiindca tinuta pe care am purtat-o EU am ales-o. In functie de preferintele mele, in functie de ce imi place si mai ales de cum ma simt.

Moda, din punctul meu de vedere, inseamna sa porti ceea ce te face sa te simti bine. Petrecerile si evenimentele mondene nu trebuie sa fie o corvoada si decat sa mergi la un eveniment imbracata cum NU simti, mai bine nu mergi. Daca nu te simti bine in ceea ce porti inseamna ca ceva e in neregula. Aceasta este parerea mea.

Indiferent ca ne imbracam pentru o simpla intalnire in oras sau un eveniment monden, trebuie sa alegem mereu hainele in conformitatea cu ceea ce suntem. Altfel, va asigur ca se vede. Orice stangacie in a purta o tinuta care nu se pliaza perfect pe noi – pe corpul nostru, dar si pe personalitatea noastra – este vizibila.

Moda, mes cheries, inseamna asumare. De la cercei pana la sandale. 🙂

One reply on “Moda asumata”
  1. says: Anca

    Mie imi place mult de tot tinuta aceasta, si v-am admirat in pozele de la eveniment. Radiati incredere si se vede ca va simtiti bine. 🙂

Comments are closed.