MOMENTE PRETIOASE

Hello beautiful girls. Mai mult ca sigur ca va plac diamantele. Mai ales cand acestea ne fascineaza atat prin designul bijuteriilor in care sunt incorporate, dar si prin povestea din spatele lor. De curand, am fost invitata la un dineu organizat de Bijuteria Teilor la restaurantul Joseph by Joseph Hadad si recunosc ca mi-e greu sa imi gasesc cuvintele pentru a descrie cat de bine m-am simtit. Printre diamante, aranjamente florale spectaculoase si cupe de sampanie, a fost prezentata in premiera noua campanie Teilor 2015-2016, care o are drept imagine pe Catrinel Menghia. O adevarata incantare vizuala!

_DSC9723

Inca din 1999, cand a fost lansat, brandul Teilor si-a propus sa se ridice la nivelul celor mai exigente asteptari in materie de bijuterii. Si dupa multa munca, daruire si implicare din partea fondatorilor, as spune ca si-au si depasit obiectivele. Ca si cum ti-ar citi gandurile, vei gasi mereu o pereche de cercei, o bratara sau un inel asa cum le-ai visat.

De asemenea, vreau sa va spun si ca am avut parte de o surpriza foarte placuta, in cadrul evenimentului avand ocazia sa o cunosc pe Linda Vanderschueren, co-fondatoarea brandului Antonellis, ale carei bijuterii le puteti descoperi aici. Linda, care avea o experienta de doua decenii in vanzarea bijuteriilor de lux italienesti s-a asociat cu designerul de bijuterii, Anton Schellekens, si impreuna au pornit in aventura Antonellis in 2007. Toate bijuteriile Antonellis au un design simplu, dar elegant si incorporeaza diamante din Antwerp, centrul mondial al comertului cu diamante. Ceea ce imi place mie cu adevarat este ca Antonellis nu e doar un brand de bijuterii, ci e creatorul unor emotii puternice.

_DSC0288

_DSC9717

_DSC0609

Monica Tand & Laura Belecciu

Maria Marinescu & Monica Tand

Rochie: Ermanno Scervino (Magazin Ermanno Scervino- Marriott)

0 replies on “MOMENTE PRETIOASE”